Lediga lägenheter

Nu har vi påbörjat uthyrningen av nyproducerade lägenheter på attraktiva Fredriksskansområdet mitt i centrala Kalmar.

Lägenheter på Fredriksskansområdet

Ett av Kalmars absolut bästa lägen! Mitt i stan och i anslutning Malmfjärdens vatten hyr vi nu ut nyproducerade lägenheter med planerad inflyttning 1 februari 2023. Samtliga lägenheter har egen balkong eller uteplats, egen tvättmaskin och torktumlare. Golvvärme i badrummet. Vill du bo i en nybyggd lägenhet i centrala Kalmar är detta en chans du inte får missa.

Lägenheterna finns i storlekarna 1,5 till 3 r.o.k och med 35 kvm till 90 kvm bostadsyta. Fastigheten har dessutom Plusrum, ett gästrum som är perfekt att låna då du får långväga besök. Det finns även möjlighet att hyra garage. Totalt bygger vi 35 lägenheter i tre hus.

Adress: Kay Wieståls gata 2-6.

För mer information, ritningar och frågor kring hyror kontakta Henrik på 070-595 82 84 eller Mia 070-621 29 92.

Husen byggs med en känsla av ”hus i parken” där just parkområdet är husets kanske viktigaste rum. Här kan du läsa mer om våra tankar!Söker du lokal eller lägenhet?

Kontakta
Henrik Hasselgren, henrik@prospectaforvaltning.se
Mia Hasselgren, mia@prospectaforvaltning.se

 

GDPR

Den 25 maj 2018 fick vi en ny dataskyddslag i Sverige. Lagen heter GDPR och ökar din kontroll över dina personuppgifter och stärker din integritet.
Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer här.


Jour

Vid akuta ärenden utanför kontorstid:
Kontakta Avent Drift och innemiljö AB,
0702-26 26 79


Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.